Vali Kılıç sarı çizmeleri çekti

Vali Kılıç sarı çizmeleri çekti
15 Ağustos 2022

Bolu Valisi Erkan Kılıç sabahın erken saatlerinde sarı çizmelerini giyip su baskınlarının yaşandığı Mudurnu ilçesine gitti.

Gece saatlerinde şiddetli sağanak yağmur sonrası su baskınlarının yaşandığı Mudurnu'da Dolayüz Köyü ve Akbaşlar Mahallesi'ne giderek mahallinde incelemelerde bulunan Vali Erkan Kılıç su baskınlarından zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Devlet olarak vatandaşın yanında olduklarını ifade eden Vali Erkan Kılıç zarar tespit çalışması yapıldıktan sonra vatandaşın yaralarının sarılacağını dile getirdi.

1 yorum yapılmış

  • Hakan15 Ağustos 2022 - 12:25
    Mudurnu belediye başkanı ,Nejdet bey gezmekten başka bir şey yapmıyor mudurnuyu köpek pislikleri götürüyor heryer köpek pisliği,adam gibi başkanlık yapamıyor kimseye yardımcı olmuyor ,koltuk sevdalısı verilen oylar haram olsun zehir zıkkım olsun bogle birinden hizmet beklemek erkek birinden çocuk beklemek gibi,olsa gerek

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.