Şehrin göbeğinde ki bu rezilliğe artık bir son verin

Şehrin göbeğinde ki bu rezilliğe artık bir son verin
1 Nisan 2021

Kent merkezinin tam ortasında yıllardır mezbelelik bir halde duran, şu günlerde ise şarapçıların, tinercilerin mekanı haline gelen Hisar Tepesinde her nedense Belediyenin hazırladığı proje bir türlü hayata geçirilemiyor.

Bolu Belediyesi tarafından hazırlanarak onaya gönderilen Hisar Tepesi projesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Anıtlar Kurulu tarafından onaylanmasına rağmen  ne hikmetse yapımı için beklenen izin bir türlü gelmiyor.

Belediye Başkanı Tanju Özcan defalarca bu projenin AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın tarafından engellediğini dile getirmesine karşın, Aydın bu iddiları ret etmişti. 

Başkan Özcan Bolu Gazetesine yaptığı açıklamada, "Oradaki manzaradan birileri rahatsız olmuyorsa diyecek hiç bir şey yok. Bu siyasi bir olay değildir. Burası Bolunun bir değeridir. Tüm onayları almamıza rağmen Turizm ve Kültür Bakanlığında bakan yardımcımızla telefonda onayın verildiğine rağmen görüşmeme rağmen her ne hikmetse projeyi hayata geçirmek için yetki alamıyoruz. Ben konuyu Bolu kamuoyunun dikkatine ve vicdanına sunuyorum" dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.