Orhan Samurkaş 'bende varım' dedi

Orhan Samurkaş 'bende varım' dedi
17 Mart 2023

Bolu'nun tanınan ve sevilen genç işadamı Orhan Samurkaş MHP'den milletvekili aday adayı oldu.

Otomotiv sektöründe başarılı çalışmaları ile göz dolduran Bolu'da büyükten küçüğe herkesin sevdiği genç işadamı aday adaylığı dosyasını MHP yönetimine sundu.

Vatan ve millet sevdası ile Bolu'ya hizmete talip olduğunu söyleyen Samurkaş, "Yaşadığımız bu topraklara ve insanlara bir hizmet borcumuz var. Bu yola çıkarken düşündüğüm tek şey değerli Bolu halkına hizmet etmek. Bunun içinde MHP'den milletvekili aday adayı olarak ilk adımımı attım" diye konuştu.

ORHAN SAMURKAŞ KİMDİR...

1988 Bolu Ağaçcılar köyü doğumlu Orhan Samurkaş, lise hayatına kadar tatillerde çalışarak iş hayatına başladı.

Abant İzzet Baysal Anadolu Teknik Lisesi Elektronik Bölümü mezunu olan Samurkaş daha sonra Abant İzzet Baysal Üniversitesi Endüstriyel Elektronik Bölümünü bitirdi. 2013 yılında otomobil sektöründe yönetici olarak iş hayatına atılan Samurkaş, 2018 yılında kendi iş yerini açtı ve sürdürmeye devam ediyor. Lise yıllarında Milliyetçi Hareket Partisi’ne dahil olan Samurkaş, çeşitli görevlerde bulunduktan sonra 2022 yılında Milliyetçi Hareket Partisi yönetimine dahil oldu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.