Öğrenciler bahar şenliğinde coştu

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (BAİBÜ)’de üç gün sürecek bahar şenliği düzenlendi. Şenlik kapsamında ünlü müzik grubu Gece Yolcuları ve Gripin sahnede yer aldı.

Öğrenciler bahar şenliğinde coştu
3 Haziran 2022

Haber: Semanur Kurtman/ İrem Aydınlı

Pandemi döneminde yapılamayan bahar şenliği etkinlikleri yeniden başladı. Bolu Abant İzzet Üniversitesi’nde 2021- 2022 yılı kapsamında üç gün sürecek bahar şenliği etkinliği gerçekleştirildi. Şenliğe yoğun ilgi gösteren öğrenciler gece saatlerine kadar eğlendiler.  İlk gün ünlü müzik grubu Gece Yolcuları sahne aldı. Gece Yolcularına Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencileride eşlik etti. Diğer gün ise ünlü müzik grubu Gripin sahnede yerini aldı.Tüm dönemin yorgunluğunu ve stresini atan öğrenciler bir nebzede olsa eğlenerek güzel vakit geçirdiler. Aynı zamanda gün içerisinde çeşitli turnuvalar ve sportif faaliyetler yer aldı. Şenlikte halk oyunları topluluğu gösteri sergiledi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.