MHP İl Başkanı Durak'tan dua vurgusu

MHP İl Başkanı Durak'tan dua vurgusu
12 Temmuz 2023

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı İlhan Durak, ilimizdeki bazı muhtarlarla birlikte Sedaş İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Dr. Necmi Odyakmaz’ı ziyaret etti.

Bazı köy ve mahalle muhtarlarının sorunlarının görüşüldüğü ziyarette, MHP İl Başkanı İlhan Durak, Sedaş İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Necmi Odyakmaz’a ilgisi ve misafirperverliği için teşekkür etti.

ALLAH RAZI OLSUN DESİNLER İSTİYORUZ

Cumhur İttifakı ve MHP olarak her zaman vatandaşın yanında olduklarını söyleyen İlhan Durak; “Biz siyasetin hizmet makamı olduğuna inanıyoruz ve bu şiarla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Teşkilatlarda ki tüm arkadaşlarıma her gün şunu söylüyorum; vatandaşlarımız bize ‘Allah razı olsun’ demediği her gün zarardayız. Onun için her gün vatandaşlarımızdan bu duayı almak için çalışacağız. Biz vatandaşlarımızın gönlüne ve dualarına talip olduk. Bunun içinde onların sorunlarını çözmek ve dertlerine ortak olmak zorundayız” dedi.

MUHTARLARIN TALEPLERİ DİLE GETİRİLDİ

İlimizde bazı köy ve mahallelerin Sedaş’tan bazı taleplerinin olduğunu belirten Durak; “Muhtarlarımız bizlere taleplerini ilettiler bizde muhtarlarımızla birlikte Sedaş İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Necmi Odyakmaz Bey’i ziyaret ederek taleplerimizi dile getirdik. Muhtarlarımızın taleplerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah kısa zamanda bu talepler yerine getirilecektir. Bizlerde muhtarlarımızın ve dolayısıyla vatandaşlarımızın sorunlarını çözüm konusunda mücadelemize devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.