Koray Avcı konserine binlerce kişi katıldı

Koray Avcı konserine binlerce kişi katıldı
31 Ağustos 2022

Bolu’da 30 Ağustos Zafer Bayramında sahne alan ünlü şarkıcı Koray Avcı, seslendirdiği parçalarla alanı dolduran binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı.

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Bolu Belediyesi tarafından düzenlenen konserde ünlü şarkıcı Koray Avcı sahne aldı. Karaçayır Mahallesinde bulunan alandaki konsere Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’da eşi Meral Özcan ile birlikte konseri izledi. Konser alanını dolduran yaklaşık 30 bin kişi Avcı’nın seslendirdiği parçalarla coşkulu anlar yaşadı. Avcı, hayranlarıyla birlikte şarkılarını seslendirirken konser alanını dolduran binlerce kişi unutulmaz bir gece yaşadı.

Başkan Özcan, Avcı’ya sahnede hediyeler vererek, “Bu alanda en son 15 yıl önce Tarkan konser vermişti. O zaman böyle bir kalabalık olmuştu. Bu alan o kadar büyük ki kimse bu alanda miting bile yapamadı. Ama bu akşam binlerce kişi bu alanı doldurdu. Bolu halkı demek ki Koray Avcı’yı çok seviyor” dedi.

1 yorum yapılmış

  • Yüksel1 Eylül 2022 - 02:13
    Tek kelimeyle harikaydı teşekkürler Tanju Özcan

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.