İşte sandıktan çıkan isimler

İşte sandıktan çıkan isimler
30 Mayıs 2023

Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimleri yapıldı. Solmaz-Ahmet Baysal Öğretmen Evinde gerçekleşen seçime muhtarlar ve İl Genel Meclisi üyeleri katıldı. 2024 seçimleri öncesi son kez seçilen Köylere Hizmet Götürme Birliği üyelerinde gelenek değişmedi. 

Muhtarların oy kullandığı seçim sonrası sandıktan Ak Partili İl Genel Meclis üyeleri Yaşar Yüceer ve Zerrin Yavuz Açıkalın çıkarken, muhtar üyeler arasından ise Güneyfelakettin Köyü Muhtarı Ramazan Gümrah ve Köprücüler Köyü Muhtarı Turgut Caner Birlik üyeliğine seçildi.

YÜCEER TEŞEKKÜR ETTİ 

Solmaz- Ahmet Baysal Öğretmenevinde gerçekleşen seçimde Ak Parti Meclis üyesi Yaşar Yüceer 82 oy, Zerrin Yavuz Açıkalın 77 oy alırken, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Genel Meclis üyesi Erhan Beykoz 52 oy aldı. Alınan bu sonuçlarla Yaşar Yüceer ve Zerrin Yavuz Açıkalın yeniden Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği üyeliğine seçildiler. Seçimler sonrası açıklama yapan Ak Parti İl Genel Meclis üyesi Yaşar Yüceer; “Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Meclis toplantımızı Vali Yardımcımız Abdullah Şen Başkanlığında, İl Genel Meclis Üyelerimiz ve değerli muhtarlarımızın katılımıyla gerçekleştirdik. Meclis üyesi arkadaşım Zerrin Yavuz Açıkalın ve Güneyfelakettin Köyü Muhtarımız Ramazan Gümrah ve Köprücüler Köyü Muhtarımız Turgut Caner İle birlikte tekrar birlik encümeni olarak seçildik. Bizlere her zaman destek olan muhtarlarımıza sonsuz teşekkür ediyor, seçimlerimizin Bolumuza ve köylerimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi. 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.