Gazipaşa krizinde sona geliniyor

Gazipaşa krizinde sona geliniyor
19 Nisan 2022

Bolu Valiliği ve Belediye arasında krize neden olan Karaçayır mahallesindeki Gazipaşa ilkokulunun yerine bakanlık tarafından 32 derslikli okul yapılacağı açıklandı. Başkan Tanju Özcan ise henüz araziyi bakanlığa devretmediklerini, devrin gerçekleşmesi için bazı şartlarının olduğunu söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer Bolu 'da Milli Eğitim yetkilileri ile il değerlendirme toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

Özer, Bolu Valiliği ve Belediye arasında krize neden olan Karaçayır mahallesindeki Gazipaşa ilkokulunun binasının yerine 32 derslikli yeni bir okul yapılacağını açıkladı.

BAŞKAN ÖZCAN, "BAZI ŞARTLARIMIZ VAR"

Başkan Taju Özcan henüz okul arazisini devretmediklerini dile getirerek, "Bu eski ve her yıkılma tehlikesi bulunan bu bina yıkılırsa yani güçlnedirme yoluna gidilmezse ve okulun adı değişmezse bu arazinin devri konusunda arkadaşlarımı razı edebilirim" dedi.

1 yorum yapılmış

  • Erol Esen19 Nisan 2022 - 18:19
    Sayın belediye başkanını şartlarını gayet uygun görüyorum. Başarılar diliyorum sayın Başkan.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.