Fatih Metin 24 saat afet bölgesinde

Fatih Metin 24 saat afet bölgesinde
27 Temmuz 2021

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, sel felaketinin yaşandığı Rize ve Artvin’e giderek incelemelerde bulundu. Metin, selin vurduğu bölgeleri gezerek yetkililerden yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Metin afetzede vatandaşlarıda tek tek ziyaret ederek devletin gücünün yanlarında olduğunu söyledi.

Metin, selin vurduğu Rize ve Artvin’e giderek hasar gören bölgelerde incelemelerde bulundu. İlk olarak, Rize-Çayeli Kaptanpaşa köyüne giden Metin, taşkın kontrolü için devam eden çalışmaları inceledi. Hasar tespit çalışmalarının sürdüğü bölgede yetkililerden bilgi alan Metin, daha sonra Çayeli ilçesine bağlı Çataldere Köyüne geçti. Metin ve beraberindeki heyet sel felaketinin yaşandığı bölgelerde vatandaşlarla görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Metin, büyük hasara neden olan bölgelerdeki çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek tüm imkanların seferber edildiğini söyledi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.