Emekliye ayrılan müdüre anlamlı veda

Emekliye ayrılan müdüre anlamlı veda
19 Temmuz 2023

Uzun yıllar Yukarı Soku Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü olarak  görev yapan Emine Acar emekliye ayrılırken mesai arkadaşları kendisine anlamlı bir veda düzenlediler.

1996 yılında Orhangazi Tarım Kredi Kooperatifinde çalışma hayatına başlayan ve daha sonra Ankara Fethiye Tarım Kredi Kooperatifi, Bolu Örencik Tarım Kredi Kooperatifi, Bolu Merkez Tarım Kredi Kooperatifinde görev yaptıktan sonra Yukarı Soku Tarım Kredi kooperatifi Müdürü olarak  görev yapan Eöine Acar emeklilikbaşvurusunda bulundu.

Emine Acar için bölge müdürü, Bölge müdürü yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda kooperatif müdürlerinin ve çalışma arkadaşlarınında katılımı ile sürpriz bir veda gecesi düzenlendi . 

Uzun yıllar özveriyle görev yapan Emine Acar bu anlamlı veda gecesinde duygu dolu anlar yaşadı. Mesai arkadaşları ve vatandaşlar tarafından çok sevilen Emine Acar anlamlı geceyi düzenleyenlere teşekkürlerini sundu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.