Caminin ismi belli oldu

Caminin ismi belli oldu
11 Ağustos 2021

Bolu Belediye Başkanlığı tarafından Borazanlar Mahallesinde ilk kazmayı vurarak hayata geçirdiği Caminin adı belli oldu. Türkiye’de ilk kez tamamı belediye bütçesi ile yapılacak olan caminin İnşaatın tamamlanması ile birlikte Borazanlar Mahallesi’nin büyük bir ihtiyacı karşılanmış olacak.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından geçtiğimiz aylarda projesi açıklanan, gerek Bolu’da gerekse Türkiye geneline polemik haline gelen ve Borazanlar Mahallesinde inşaatına başlanan caminin adı belli oldu. 

“ZÜBEYDE HANIM CAMİ”

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaparak caminin adını açıklayan Başkan Özcan, bölgenin ihtiyaç ve talebi doğrultusunda modern ve mimari bir anlayışla yapılan caminin adının Zübeyde Hanım Cami olduğunu açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde inşaatına ilk kazma vurulan Zübeyde Hanım Camisin çalışmaları devam ederken caminin Borazanlar Mahallesi’nin büyük bir ihtiyacı karşılanması hedefleniyor.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.