"Bolu'nun en güzel bulvarını yapıyoruz"

"Bolu'nun en güzel bulvarını yapıyoruz"
7 Nisan 2021

Bolu Belediyesi’nin devam eden en önemli projelerinden olan Kanal Kapatma Projesi’nde ilk etap çalışmaları bu yıl tamamlanacak. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, dev projeye ilişkin, “Bu gördüğümüz bulvar Bolu’nun en güzel bulvarı olacak. Bu konuda iddialıyız; ilk etapta bu yıl en az 3 kilometrelik kısmını hizmete açmış olacağız. Gerçekten ne kadar iddialı bir proje olduğunu herkes görecek.” açıklaması yaptı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın 10 yıllık hayali olan Kanal Kapatma Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Dev projenin ilk etap çalışmaları kapsamında Bolu Belediyesi, 8 kilometre uzunluğundaki sulama kanalının 2,9 kilometrelik kısmını geçtiğimiz yıl kendi imalatı olan büzlerden yerleştirdikten sonra üzerini toprakla kapattı. Kalan 5 kilometrelik kısmın ise bu yıl kapatılmasının ardından Bolu Belediyesi, kanal güzergâhını yürüyüş ve bisiklet yollarının da olduğu yeşil bir bulvar haline getirecek.

Proje detaylarını ve hazırlıkları gözden geçirildi

Bu kapsamda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bu sabah, 10 yıllık hayali olan dev projede gelinen son noktayı yerinde görmek uygulama projesinin detaylarını değerlendirmek üzere teknik gezi yaptı. Gerçekleşen gezide Başkan Özcan, sorumlu belediye başkan yardımcıları ve projede görev yapan teknik ekiple beraber projenin uygulanacağı kanal hattını otobüsle dolaşarak, projenin detaylarını masaya yatırdı ve son hazırlıkları gözden geçirdi.

“Bolu’nun en güzel bulvarı olacak”

Sabah saat 8’de başlayan ve yaklaşık 2 saat süren gezi sonrası Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, projeye ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İddialı bir projeyi hayata geçirdiklerini kaydeden Özcan, projenin ilk etabının bu yıl tamamlanacağını müjdeleyerek, “Sabahın erken saatlerinde teknik ekibimizle birlikte bir çalışma yaptık çalışmaları yerinde görmüş olduk, eksiklerimizi tartıştık masaya yatırdık. Bu gördüğümüz bulvar Bolu’nun en güzel bulvarı olacak. Bu konuda iddialıyız;  ilk etapta bu yıl en az 3 kilometrelik kısmını hizmete açmış olacağız. Gerçekten ne kadar iddialı bir proje olduğunu herkes görecek.” diye konuştu.

“Bolu için erken saatlerde çalışmaya başlıyoruz.”

Son bir yılda yapılan diğer çalışmalardan da bahseden Özcan, “İnşallah bu yıl çok daha fazla Bolu’nun çevresinin değiştiği, çok fazla icraatın hayata geçtiği bir yıl olacak. Dediğimiz gibi biz Bolu için erken saatlerde çalışmaya başlıyoruz. Bolulularda bize güvenmeye devam etsin. Özellikle trafik konusunda aksamalar olabilir ama önümüzdeki yıl Bolu tamamen rahatlamış olacak.” ifadelerini kullandı.

1 yorum yapılmış

  • zeki narin10 Nisan 2021 - 14:02
    buralara belli arlıklarla hem görsel açıdan hem de hayvanların suya ulaşabileceği su havuzları yapmayı düşünüyor musunuz. Bu havza yıllardır gerek gündüz gerekse de hayvanların su ihtiyacını sağlandığı bir doğal alan durumunda idi. Yoksa da bir düşünün veya projenizi gözden geçirmenizi arzu eder başarılar dilerim.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.