Bolu pazarı arefe gününe kadar açık

Bolu pazarı arefe gününe kadar açık
19 Haziran 2023

Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Altındal Çarşamba gününden Arefe günü akşamına kadar Bolu pazarının açık olacağını duyurdu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Altındal, "Allah'ın izniyle önümüzdeki hafta Kurban Bayramı haftasına gireceğiz. Bayram haftası sebebi ile Bolu büyük ana pazarımız Çarşamba gününden itibaren Salı günü arefe akşamına kadar açık olacaktır.

Bolu ana pazar yerindeki tuhafiye pazarımızda pazar gününden itibaren Salı günü arefe akşamına kadar açık olacaktır.

Hafta içi gününde kurulan pazarlarımız onlar da kendi gün ve saatinde açık olacaktır.

Bu zamanda rahat güvenilir bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.Tüm müşterilerimizi pazarlara davet ediyoruz. Pazarlarımız günlük taze kaliteli ve uygun fiyatlara satılan yerlerdir. Türk milletinin örf ve adetlerinde genel kültüründe doğal olan pazarlar vardır. Bu bayram haftası sebebi ile sebze, meyve, Tuhafiye ve Şarküteri ürünlerimizi elimizden geldiğince, fazlasıyla indirime koyacağız.

Yine ne gelirse sizden bize, bizden size fayda gelir

Bizim ve sizin cenazelerimize ve düğünlerimize üç harfli marketler değil,siz ve gönlü güzel Pazarcı kardeşlerimiz gelir. Ama yine bu esnada istem dışı durumlar olursa şahsım ve yönetimim olarak her gün sahada olacağız. Şikayetlerinizi bizlere iletebilirsiniz.

Hepinize bereketli alışverişler dileriz.Ailenizin kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım" dedi.

1 yorum yapılmış

  • haklı20 Haziran 2023 - 14:01
    halal olsun dayioğli

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.