Bolu Barosu seçime hazırlanıyor

Bolu Barosu seçime hazırlanıyor
26 Eylül 2022

Bolu Barosu seçimleri 16 Ekim Pazar günü yapılacak. Yeni başkan ve yönetim kurulunun seçileceği seçimler öncesi kulislerde birçok isim ön plana çıkmaya başladı. Mevcut Başkan Sabri Erhendekçi’nin tekrar aday olacağı seçimlerde Sinan Barut, Ekrem Asma ve Bengü 

Akşemsetinoğlu’nun da isimleri konuşulmaya başlandı. 

Bolu Barosu yeni başkanını ve yönetim kurulunu belirlemek üzere 16 Ekim Pazar günü seçime gidiyor. Bolu Barosunun olağan seçimli genel kurulunda birçok ismin aday olarak yarışması bekleniyor.

4 isim ön plana çıkıyor 

İki dönemdir Bolu Barosu Başkanlığını yürüten Avukat Sabri Erhendiçi’nin yeniden aday olacağı seçimler öncesi bazı isimler ön plana çıkmaya başladı. Bolu Barosunda kadın başkan olmak için yola çıkan Bengü Akşemsettinoğlu adaylığını resmi olarak açıklamasa da çalışmalarına başladı. Kulislerde ismi geçen bir diğer isim ise Baronun tecrübeli avukatlarından Ekrem Asma oldu. Avukat Ekrem Asma’nın adaylığına kesin gözüyle bakılırken son günlerde bir başka tecrübeli isim Sinan Barut’un da aday olacağı konuşulmaya başlandı. Seçimlere 1 aydan daha az bir zaman kalmışken başka adayların da çıkabileceği düşünülüyor. (Bolu Havadis)

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.