BOLU AŞIDA ÇOK İYİ DURUMDA!

Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınında dünya genelinde aşılama çalışmaları tüm hızı ile sürerken, yapılan anlaşmalar ve ülkemize gelen Biontech aşıları günlük aşılama sayıları hız kazandı.

BOLU AŞIDA ÇOK İYİ DURUMDA!
13 Haziran 2021

Haber Utku Cihan

Sağlık bakanlığının güncel olarak hemen hemen her saat başı güncellediği aşılama resmi rakamlarında ilimiz Bolu çok hızlı bir şekilde aşılandığı gözlendi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın resmi Twitter adresinden "Her BIONTECH aşı flakonunda 6 KİŞİLİK, yani 6 doz aşı bulunuyor. Flakon açılıp sulandırıldıktan sonra bu 6 doz aşı 6 saat içinde kullanılmalıdır. 6 SAAT içinde kullanılmayan dozlar daha sonra kullanılamaz, israf olur. Aşı kıymetli, temini kolay değil. Randevunuzu aksatmayın."şeklinde uyarılarını da dikkate alan vatandaşlar randevularını aksatmadan aile hekimleri ve hastanelerde aşılarını olmaya gidiyor. 

BOLU'DA KAÇ KİŞİ AŞI OLDU?

İlimiz Bolu'da Pazar günü saat 18:27 itibari ile 101.652'isi ilk doz 70.292'si 2.doz olmak üzere 171.944 kişi aşılandı. Bolu İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri ilimizin kırsal kesimleri de dahil olmak üzere adeta gece gündüz demeden aşı çalışmalarına devam ediyor. 

FABRİKALARDA AŞILAMALAR BAŞLADI!

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından, Bolu Organize Sanayi Bölgesinde yer alan fabrikalarda BioNTech aşılama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.