Beykoz; ‘İnşallah Bolu’ya yazık etmezler’

Beykoz; ‘İnşallah Bolu’ya yazık etmezler’
13 Nisan 2021

İl Genel Meclisi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Meclis üyesi Erhan Beykoz, Ak Partili Yaşar Yüceer’in tekrar İl Genel Meclisi Başkanı seçilmesini değerlendirdi. Beykoz yaptığı açıklamada; ‘İnşallah Yaşar Bey, 7 yıldır oturduğu koltuktan kalkar ve Bolu için bir çivi çakar. Umarım kalan 3 yılda Bolu için zor günler olmaz” dedi. 

Beykoz İl Genel Meclisini değerlendirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Genel Meclisi üyesi Erhan Beykoz geçtiğimiz günlerde gerçekleşen İl Genel Meclisi Başkanlık seçimi değerlendirdi. Geçmiş dönemde CHP grubu olarak Yaşar Yüceer’e destek vermelerinin siyasi olarak doğru olduğu söyleyen Beykoz, bu destekle Bolu açısından yanlış ettiklerini daha sonra anladıkları ifade etti.

Ak Parti’nin geçen dönem düştüğü yanlışa bu dönem düşmediğini ve grup kararı alarak seçime girdiklerini belirten Erhan Beykoz, ‘İnşallah Yaşar Bey, 7 yıldır oturduğu koltuktan kalkar ve Bolu için bir çivi çakar. Umarım kalan 3 yılda Bolu için zor günler olmaz” dedi. 

“Bolu’ya yazık etmişiz”

Yeniden İl Genel Meclisi Başkanı seçilen Yaşar Yüceer’e hayırlı olsun dileklerini ileten CHP İl Genel Meclis üyesi Erhan Beykoz; “Öncelikle Yaşar Bey’e hayırlı olsun ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve aramıza döner. Ak Parti grubu geçen dönem yaptıkları yanlışı bu dönem yapmadılar. Grup kararı alarak tek aday çıkarttılar. Geçen dönem iki aday çıkmıştı. Biz Yaşar Bey’i desteklemiştik. Bu siyasi olarak doğru bir hamleydi ama Bolu açısından yanlış yaptığımızı sonrasında anladık. Ben Belediyeden gelen bir isimdim. İl Genel Meclisini çok bilmiyordum. Ama sahayı görünce, çalışınca İl Genel Meclisinin ne kadar önemli olduğunu daha iyi anladım. Ve 2 yıl boyunca neler yapabiliriz, nasıl faydalı olabiliriz çok düşündüm ve çok çalıştım. Şunu samimiyetle söyleyeyim ki geçen dönem Yaşar Yüceer’i Başkan seçerek Bolu’ya yazık etmişiz” ifadelerine yer verdi. 

‘Umarım bizi mahcup ederler’

Kalan 3 yılda geçmişte yapılan hataların yapılmayacağını umut ettiğini belirten Beykoz; “Umuyorum ve diliyorum ki bundan önce 7 sene oturan Yaşar Bey kalkar ve memlekete bir çakar. Veya çivi çakmak isteyenlere engel olmaz. Benim umudum yok ama inşallah kalan 3 yılda Bolu için zor günler olmaz. İnşallah oturduğu yerden benim adamım, senin adamın, o köy bana oy verdi, bu vermedi yada kendi köyünün bir takım ihtiyaçlarını giderip  başka köyleri görmezden gelmez. Diliyorum ve umuyorum ki inşallah bizleri mahcup eder ve köylerle ilgili güzel işler yapar” cümlelerini kullandı. (Bolu Havadis)

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.