Başsavcı Bektaş'tan yoğun iş temposuna sanat molası

Başsavcı Bektaş'tan yoğun iş temposuna sanat molası
4 Mayıs 2022

Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, iş yoğunluğun stresini sanatla atıyor. Mehmet Yücetürk Sanat Merkezinde, müzik öğretmeni Gökhan Kuş’tan bağlama dersi alan Başsavcı Bektaş, Adliyede ki yoğun mesaisine sanat molası vermiş oluyor.   

Haber: Tuğba Ülker / Bolu Havadis

Sanatın insanın ruhunu beslediğini dile getiren Başsavcı Ahmet Bektaş, insanın ilgi duyduğu bir sanat dalıyla kendini yani ruhunu beslemesi, hayatının bütün alanlarına olumlu yansıdığını söyledi.

“Sanat hayatımızın olmazsa olmazı”

Başsavcı Ahmet Bektaş, sanat olmadan insanın bir yanının eksik kaldığını belirterek, “Sanat hayatın olmazsa olmazı, hayatın bir parçasıdır. Hayatın koşturmacası içerisinde bazen kendimize ya da ilgi alanlarımıza zaman ayıramıyoruz. Bir tarafımız eksik kalıyor. Herkesin ilgi duyduğu bir alan vardır. Benim de uzun zamandan beri bağlamaya ilgim vardı. Ama çalmaya yönelik herhangi bir girişimim olmamıştı. Şimdi Gökhan hocamız ile birlikte iş yoğunluğundan arta kalan zamanlarda haftada bir iki saat bağlama dersleri yapıyoruz” dedi. 

“Hayatımızın her alanına yansıyor”

Sanatının insanın ruhunu beslediğini dile getiren Ahmet Bektaş, “Bu sanatın herhangi bir dalı olabilir. İnsanın ilgi duyduğu bir sanat dalıyla kendini beslemesinin hayatının bütün alanlarına yansıdığını düşünüyorum. Bu yüzden hepimiz hayatımız akışı içerisinde kendimize zaman ayırmalıyız. Ben bunu bağlama dersleri ile sağlıyorum. Hem iş yoğunluğumun stresini atmış hem de ruhumu beslemiş oluyorum” ifadelerini kullandı.  

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.