BAŞKAN BARUT "DÜNYA YILDIZLARINI AYAĞINIZA GETİRİYORUZ"

Sultanlar Ligi ile Bolu'ya ayrı bir heyecan katan Bolu Belediyespor'da başkan Sinan Barut yeni sezonun kura çekimini değerlendirdi. 

BAŞKAN BARUT "DÜNYA YILDIZLARINI AYAĞINIZA GETİRİYORUZ"
12 Ağustos 2022

Sezonun ilk maçında evlerinde Dünya Şampiyonu Vakıfbank ile sezonu açacaklarını belirten başkan Sinan Barut "Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile başlamıştık bu sezon Vakıfbank oldu.  Bana göre çok güzel bir kura oldu. 30 Ekim'de güzel bir sonbahar gününde Bolu'da Dünya Yıldızlarını misafir edeceğiz. Onları geçen yıl olduğu gibi en güzel şekilde ağırlayacağız.  İlk devre daha zorlu maçlarımız olacak. İki hafta sonra Galatasaray gelecek. Bizim amacımız zaten Bolu'ya bu takımları getirmek, onlarla başabaş oyun oynamak, Bolu'yu en iyi şekilde temsil etmek. Bu yolda geçen yıldan kazandığımız tecrübemizle Bolulu sporseverler daha iyi bir takım için şimdiden hazır olsunlar. Bolunun Sultanları tribünleri dolduran taraftarımıza mücadelenin en güzel örneğini sunacaktır" dedi. 

KOMBİNE BİLET SATIŞI

Başkan Barut ayrıca yeni sezon için kombine bilet satışı hazırlıklarını yaptıklarını daha ekonomik olarak maçları izlemek isteyenler için bu çalışmayı bir an önce harekete geçireceklerini sözlerine ekledi.  

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.