Bakan Yardımcısı Fatih Metin'den Özcan'a tepki

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, 10 kat zam açıklamasına tepki gösterdi.

Bakan Yardımcısı Fatih Metin'den Özcan'a tepki
28 Temmuz 2021

Başkan Özcan’ın yabancı uyruklu vatandaşlara yönelik “zam” açıklaması gündemdeki yerini koruyor. Son olarak Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin de yazılı bir açıklama yayımladı. Metin’in açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“Açılan tesislerle, yapılan hizmetlerle gündeme gelmesini ümit ettiğimiz Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın; 21. Yüzyılda din, dil, ırk ayrımı yapan, insanları su ile hizmet ile terbiye etmeye çalışan açıklamalarını büyük bir üzüntü içerisinde takip etmekteyim. Unutulmasın ki Anadolu kapılarının ecdadımıza açıldığı tarihten bu güne kadar, bu topraklarda yazılı olarak kitaplara, dilden dile destanlara konu olan vicdanımız, şefkatimiz, misafirperverliğimize kimsenin leke getirmesine müsaade etmeyeceğiz.”

Resim

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.