Alay komutanımız değişti

Alay komutanımız değişti
24 Ağustos 2021

Kocaeli’de 3 yıldır başarıyla görev yapan Kocaeli İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Kıdemli Albay Haluk Saygılı, Bolu İl Jandarma Komutanlığı'na atandı.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen YAŞ atamasının ardından, Jandarma Genel Komutanlığı'ndaki atamalar da belli oldu. Emekliye sevk edilen, bir üst rütbeye terfi ettirilen ve görev yerleri değiştirilen komutanların atamalarına ilişkin Cumhurbaşkanlığı kararnamesi, Resmi Gazete'de yayımlandı. Kocaeli’de 3 yıldır başarıyla görev yapan  Kocaeli İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Kıdemli Albay Haluk Saygılı Bolu İl Jandarma Komutanlığı'na atandı. Saygılı evli ve 2 çocuk babası.

ERSEVER TERFİ ALDI

Yaklaşık 3 yıldır Bolu’da Jandarma İl Komutanı olarak görev yapan Albay Ömer Ersever ise Samsun İl Jandarma Komutanı olarak atandı. Ersever’in 1 Eylül 2021 tarihi itibariyle yeni görevine başlayacağı öğrenildi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.